Üdv nektek! Több mint egy éve nem frissítettem ezt a blogot. Mielött belemennék a miértekben, szeretném (ha új olvasó vagy) olvasd el az első bejegyzést. Köszönöm.

Sok hobbim, szokásom és gyakorlatilag a teljes életmódom megváltozott több mint egy évvel ezelőtt. Tönkrement valami, ami a létem és örömöm legnagyobb forrása volt. A legszentebb dolog az életemben, a családom széthullot. Apám úgy döntött nem bír tovább anyámmal élni, nem bírja tovább titokba tartani titkos és "bűnös" kapcsolatát. Elment és itthagyott minket. Érzelmi és anyagi terhekben.

Azóta nemsok dolog változott. A dolog érzelmi része mondhatni lecsengett, sajnos negatív irányba. Anyagiak. Nem szeretek anyagiakról írni, ígyhát röviden csak annyit említek meg hogy nemsokkal a széthullás előtt szüleim vettek egy szép nagy és igencsak drága házat, aminek adóssága szinte egész életébe anyám hátára hárul. Igazságtalan helyzet van jelenleg is most ezügyben. Megoldás még nem történt sajnos ami apám igényeinek megfelelne. (Van egyáltalán olyan?!)

Ezzel térnék vissza a rendszeres blogoláshoz. A blog neve "Egy szelet az életemből", bár mostantól próbálok több elmélkedést, érzelmet és véleményt belevinni írásomba. Aki olvas vagy olvasott annak köszönöm az idejét!

Üdv:st0rmy
 

Szerző: st0rmy  2009.03.16. 23:45 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://st0rmy.blog.hu/api/trackback/id/tr621006679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása