Magamról:

Nos, Ricsi vagyok 18 éves. Szeretek focizni, netezni, filmet nézni zenét hallgatni és a barátaimmal tölteni az időt. Nincs sok barátom, de nem is kell, hiszen igy jobban megbecsülöm azt a keveset. Ebből adódóan nehezen barátkozom, de szivesen beszélgetek bárkivel akivel van közös témánk. Nem járok diszkóba, sem bulizni, (persze ritkán azért igen) nemtetszik ami ott folyik. Valahogy mindig megbántam ha ilyen helyre elmentem. Mindenfajta zenét hallgatok, legyen az akár Rap, akár a legelvontabb Black Metal, mégsem tartozom egyetlen szubkúltúrában sem, inkább probálok saját egyéniségemre törekedni, és a hangulatomhoz legmegfelelőbb zenét választani.

Neten nemigazán szeretek ismerkedni, hiszen a \"netes barátságok, haverságok\" többnyire rövidéletűek és nem őszinték. Persze itt is akad kivétel.

Párkapcsolat terén is kicsit más felfogásom van a mai átlagfiatalokhoz viszonyítva. A legtöbb fiatallal ellentétben egy érzelmes párkapcsolatot szeretnék, ahelyett hogy "csak úgy legyünk egymásnak". Továbbá állmaim nője legyen kúltúrált, inteligens, és aranyos. A plázacicáktól és a kultúrálatlan lányoktól a hideg is kiráz.

Negativ és Pozitiv tulajdonságom hogy tulságosan őszinte vagyok, szinte minden gondolatomat kimondom, amiből sokszor nem jövök ki jól. Bár engem arra neveltek hogy legyek őszinte, így megpróbálok mindig helyesen érvelni.

Miről fog szólni ez a Blog?

Egyesek azt mondják hogy elvont vagyok, mások azt hogy depressziós, de aki igazán ismer, az azt mondja hogy reálisan látom a dolgokat. Mivel manapság a fiatalok (és sajnos a felnőttek sem) foglalkoznak igazán komolyabb dolgokkal, úgygondoltam indítok egy blogot, ahol talán megtalálom a hozzám hasonló embereket, esetleg ráébresztek pár embert, hogy ne csak a mának éljen, ne csak a pillanatnak, gondoljon a jövöre, keresse az élet valódi értékeit. Gondolkodjon, érezzen. Jómagam is ezt teszem, vagyis próbálom.
Szerző: st0rmy  2008.03.15. 00:04 Szólj hozzá!

Címkék: élet szerelem filozófia gondolatok bölcsesség elmélkedés érzelmek

A bejegyzés trackback címe:

https://st0rmy.blog.hu/api/trackback/id/tr42381589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása