RTL Klub... Amikor csak rá gondolok mindig a Győzike, a Való Világ és egyébb szennymüsorok jutnak eszembe, ám ezen meg akadt a szemem, érdemes végignézni!

 
A videó mondhatni teljesen reális, viszont én azt találom furcsának hogy PONT az RTL Klub mondja ezt? :D Amikor annakidején este 8-tól láthattuk Sziszi vagy Pandorát meztelenül zuhannyozni, aztán meg még híresztelik is hogy "Ezek a csajok pornósok, keress rá googleben ott a bizonyíték!" Na de kérem... Személyes véleményem az hogy amíg Győzike, Realityk és egyébb agysejtpusztító müsorok lesznek a kereskedelmi csatornákon addig ne is csodálkozzunk ilyeneken.

Mondhatnátok hogy begyepesedett barom vagyok. Talán. Nem mondom azt hogy nem nézegetem meg az ilyen képeket. 16-17 évesek még elmennek, sőt van néhány igencsak csinos, és müvészien erotikus kép, dee 12 és 13 éves azért ne akarjon már "jó picsa" lenni mert az már tényleg gáz. Aztán meg sír a szájuk ha lekurvázzak őket... Srácok között is terjed ez a dolog. Bár ők "rajoskodnak".

Lényeg, hogy nincs olyan ember akinek nincs egyénisége. Nincs teljesen átlagos ember, mindenki jó valamiben, mindenkinek vannak pozitív tulajdonságai. Ahhoz hogy felhívja magára a figyelmet, nem kell szinte full pucéran pózolni. Kinek akar megfelelni ezzel? A tömegnek? Az ilyen ember gondoljon arra, hogy idővel ezek miatt teljesen félre ismerik az emberek, és késöbb emiatt fogja nagy csalódás érni az életben. Aztán meg sír...
 

ÜDV

Szerző: st0rmy  2009.04.06. 23:24 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://st0rmy.blog.hu/api/trackback/id/tr461050775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása